Barnepass

Vi ønsker alle barn velkommen til LilleMyrens
Barnepass

Vi tilbyr barnepass mens du trener

På treningssenteret vil LilleMyrens ta vare på barna og sørger for at barnet ditt har det trygt og godt mens du er i fysisk aktivitet. Vi legger vekt på å tilby en spennende barnepass hvor barna aktiviseres og får utfolde seg med forskjellige aktiviteter.

Stengt pga covid-19

LilleMyrens vil ikke være åpen med det første. Har du lagt til barnepass i ditt medlemskap vil selvsagt ikke dette tillegget belastes.

Alle med barnepass vil få melding når vi får holde åpent. 

Barnepass
Barnepass

Åpningstider

Åpningstider kommer når vi vet mer om situasjonen vi er i og når det nærmer seg åpning av barnepassen. 

Barnepass

LilleMyrens trivselsregler

For å vektlegge barnets trygghet har vi utarbeidet følgende trivselsregler:

  1. Aldersgrense fra 6 uker til 10 år.
  2. Barnet kan oppholde seg i LilleMyrens inntil 75 min.
  3. Fyll alltid ut registreringsskjemaet ved besøk på LilleMyrens. Skjemaet gir våre ansatte viktig informasjon om barnets navn og alder, samt ditt navn og hvor du befinner seg på senteret dersom vi skulle trenge å kontakte deg.
  4. Barnet må være mett, uthvilt og tørt ved ankomst.
  5. Vi har dessverre ikke mulighet til å mate barnet eller skifte bleier, du som foresatt vil bli hentet for dette.
  6. Vi tar ikke imot syke barn i LilleMyrens. Ved feber gjelder regel om at det må ha gått 24 timer fra siste symptomer, ved oppkast gjelder 48 timer fra siste symptomer.
  7. LilleMyrens er et tilbud til deg mens du trener. Du kan derfor ikke forlate senteret mens barnet ditt oppholder seg i barnepassen.
  8. Ansatte i LilleMyrens må få beskjed dersom noen andre, enn den som leverer, skal hente barnet.
  9. Barn har ikke mulighet til å oppholde seg utenfor LilleMyrens av sikkerhetsmessige årsaker – det være seg i garderober, treningsstudio eller gruppetreningssaler.
  10. LilleMyrens ansatte forbeholder seg retten til å sette begrensninger for antall barn i barnepassen til enhver tid. Vær oppmerksom på at dette er for barnets beste og at maksantallet vil variere i henhold til sammensetningen av barna i LilleMyrens (alder m.m).