Sander Hansen Westrum

Bestill PT-time

Personlig Trener - Nivå 1

Sander Hansen Westrum

Sander elsker å skape gode relasjoner igjennom trening og fysisk aktivitet. Han er opptatt av at sine kunder skal få gode treningsvaner og rutiner, og vil målrettet legge til rette for at kundene skal lykkes med sine mål.
Sander sine styrker er flere års erfaring med hypertrofi-trening med fokus på muskelvekst og maksimal styrketrening, med god kompetanse på baseløft (markløft, knebøy og benkpress)
I tillegg har Sander tatt kurs innenfor utholdenhet/kondisjonstrening og rehabilitering av skader og plager, og ønsker å hjelpe kunder med dette.

 

August 2019 hadde jeg og Sander fokus på kosthold og trening. 5 mnd senere Januar 2020, 22 kg lettere. PT Sander har motivert, variert, utfordret og rost meg gjennom prosessen. Han er genuint nysgjerrig og «litt» sta. At jeg noen gang skulle bruke Sander\s slagord «gønne på» var helt utenkelig. Jeg er 66 år (en metabolsk alder på 52 år) og bruker det og gjør det med glede og mestringsfølelse. Takk Sander …. «da gønner vi på videre»

-Anne Lise Markussen, 66 år

 

Sander er en PT som jeg ønsker å anbefale til enhver treningssenterkjede, og enhver treningssenterkjede som garantert ønsker  ha i sin treningsstab» Jeg følte at jeg trente over lange perioder uten å oppnå resultater. Jeg vurderte faktisk å gi opp hele treningskarusellen, men en dag tok Sander kontakt med meg på senteret, og jeg ga han heldigvis en sjanse med et par PT timer. Jeg lot meg overtale, og dette har ført til over 300 PT timer, og jeg har virkelig ikke angret et eneste sekund. Med andre ord så er Sander en dyktig instruktør som igjen har gjort treningen til en glede i hverdagen. Her er noen setninger på hvorfor Sander er så dyktig:

 • Treingsøktene er tilpasset den enkelte mann og kvinne
 • Han jobber målbevisst mot hva jeg ønsker å få ut av timene
 • Han ga meg treningsgleden tilbake, etter følelsen av at all tening var et ork for jeg hadde planer om å legge treningen påhylla.
 • Treningsplan som føler til utrolige resultater på sikt.
 • Er veldig opptatt på dette med skader under treningen, noe som jeg dessverre har opplevd tidligere i årenes løp: jeg har blant annet brukket ryggen 2 ganger med alvorlige komplikasjoner. Noe som igjen har vært et alvorlig hindring i treningen og i hverdagen, men med Sander ved min side har dette ikke vært noe problem. Har i dag pers på 200 kg i halve markløft (rack pulls) + 500kg i beinpress, noe som jeg trodde var helt umulig for bare noen få år tilbake.Så atter en gang pga alt dette vi har jobbet med i løpet av tre år, så vil jeg anbefale Sander på det sterkeste til enhver som trenger en dyktig og kunnskapsrik PT.

-Palmer Ragnvald Nikolaisen, 50 år.

 

Situasjonen før jeg begynte med PT, og et samarbeid med Sander var at jeg slet utrolig mye med motivasjon, og syntes det var et ork å komme på trening. Jeg kom egentlig kun for å bare være her. Etter at jeg begynte med PT, så har jeg fått en helt ny gnist og syntes det faktisk er gøy å trene. Jeg syntes det er veldig bra å jobbe med Sander. Han er veldig strukturert, og er flink til å legge opp en plan som igjen gjør at jeg syntes det er gøy å komme på trening. Det jeg føler at jeg har fått igjen av PT timene med Sander, er at treningenen har blitt mer strukturert, og jeg føler at jeg nå har kontroll på det jeg holder på med. Løfter mer for hver uke, og da blir det mye mer morsommere å komme på trening. Han har lært meg riktig teknikk, og føler at jeg har mye bedre kontroll på baseøvelsene, og får blant annet ikke vondt i knærne lenger ved utførelse av knebøy. Jeg vil absolutt anbefale Sander videre.

– Tom Christian Grindal, 30 år.

 

Jeg har hatt Sander som PT siden mai 2018. Sander er bestandig i godt humør og virker oppriktig interessert i hvordan jeg har det slik at han kan veilede meg best mulig. Mine mpl for treningen ble kartlagt i starten. Sander påpeker progresjon i treningen min og gir meg på den måten oppmuntring. Sander vet når det er tid for å pushe meg, og når jeg skal være forsiktig med øvelsene. Dette vet han fordi han kjenner meg og ikke minst pga hans faglige dyktighet som trener. Sander er lydhør for hvordan jeg liker øvelsene og legger gjerne opp andre øvelser for meg hvis det er ønskelig. Jeg opplever at Sander kommuniserer veldig bra og er meget faglig dyktig som personlig trener. Jeg må også legge til at før jeg begynte med PT timer hos Sander, hadde jeg også smerter i skuldre + øvre del av ryggen. Dette er bedre nå.

– Agnes Marie Foss, 66 år.

 

 

 

Utdanning
 • Personlig trener – GoStudy (EHFA-sertifisering), 2017
 • Coaching kurs  – Actic Academy, 2018
 • Rehab Trainer – AFPT, 2020
 • Weight Trainer – AFPT, 2020
Erfaring
 • Personlig trener
 • Gruppetreningsinstruktør
Styrker
 • Rehabilitering
 • Muskelvekst
 • Vektreduksjon