Velkommen til Myrens Treningssenter i Nittedal

Vi søker resepsjonist

Vi søker resepsjonist til 80 – 100% stilling

Myrens ønsker å gi medlemmene den beste opplevelsen og vil alltid strebe etter å møte deres ønsker og behov. Det å være motivert og ikke minst ha det gøy på jobb er en forutsetning for å lykkes. Vi ser etter deg som er genuint interessert i mennesker, liker å jobbe i team, ikke er redd for å ta i et tak, elsker å gi god service og trigges av salg. Videre er det ingen tvil om at din smittsomme og positive væremåte er et kjennetegn ved deg – du har glimt i øyet og går «all inn» for å bidra til et godt arbeidsmiljø og en fantastisk kundereise. Kjenner du deg igjen i det? Ja? Da er du den vi ser etter!

Sammen skal vi gi folket i Nittedal treningsglede og god helse.

Arbeidsoppgaver:

  • Ta hånd om kundehenvendelser fra våre medlemmer og fremtidige medlemmer
  • Salg av medlemskap, produkter og diverse forfriskninger som tilbys
  • Administrative oppgaver tilknyttet stillingen og bistå innen andre områder ved behov
  • Sørge for at treningssenteret til enhver tid er rent og ryddig

 

Hvem er du?

Jo, vi søker deg som er imøtekommende og serviceminded – medlemmene våre betyr alt, og de ønsker vi å ivareta på beste måte. Stillingen inkluderer administrative oppgaver og krever at man jobber strukturert. Du prioritert godt og er en bidragsyter for å bygge et inkluderende miljø. Samarbeid, hjelpsomhet og initiativ skaper god dynamikk – og der er du helt rå! Du har en positiv innstilling og er ikke redd for å ta fatt på nye arbeidsoppgaver. Du må også være glad i å ha det ryddig og rent rundt deg da det er en del av jobben.
I tillegg deler du vår lidenskap og interesse for trening og god helse!

Kvalifikasjoner:

Det er selvfølgelig et pluss om du har erfaring fra lignende servicearbeid, men for oss vil dine personlige egenskaper og motivasjon være det aller viktigste. For å lykkes i stillingen, og ikke minst trives, ser vi etter deg som er en naturlig selger, kommuniserer godt, har god systemforståelse, er ryddig og er over 18 år.

Og hva kan VI tilby deg?

Du vil inngå i et velkjent og høyt elsket treningskonsept. Og i et miljø med takhøyde for alle personlighetstyper og mangfold. Vi er opptatt av å skape treningsglede og bedre helse, noe som gjenspeiles i våre aktiviteter og ligger naturlig hos våre ansatte.

Arbeidstiden vil variere noe etter sesong og åpningstider, og vi søker etter en som er glad i å stå opp om morgenen da vi åpner 05.30. det vil være mest jobb på dagtid, men noe kveld og helg må påregnes.

80 – 100% stillingen tiltres fra 1. august da vår nåværende resepsjonist drar til USA i juli. Men om ønskelig er det mulighet for vakter før dette.

 

Er du den vi søker etter? Vi ser fram til å høre fra deg!

CV og søknad kan sendes til marianne@myrens.no

 

Om oss:

Myrens Treningssenter åpnet dørene på Torshov i 2006 og april 2021  åpnet vi dørene på Mosenteret i Nittedal.

Myrens Nittedal er et treningssenter på hele 1027 m2, hvor vi vil tilby blant annet gruppetrening, personlig trening, ernæringsrådgivning og stort studio for egentrening.

 

Vår visjon:

Vi skal gi folket i Nittedal treningsglede og bedre helse

Våre verdier:

Glede
Energi smitter, så vår energi skal skape glede hos alle rundt oss. Våre medlemmer skal gå ut av senteret med en god følelse og et smil om munnen som gjør at de kommer igjen og igjen.

Ekte
Vi er alltid oss selv og opptatt av mangfold.  Den tryggheten det skaper vil påvirke Nittedals befolkning, slik at de føler seg velkommen hos oss.

Faglig
Bare det beste er bra nok og alle har den kunnskapen de trenger for å leve opp til sin tjeneste. Vi skal videreformidle god kunnskap om helse til befolkningen i Nittedal.

 

Del gjerne:

Flere artikler

Bli med på Myrens treningsreise

Hva er vel bedre enn sol, god mat, fantastiske omgivelser og trening på tur?