Vi søker personlig trenere

PERSONLIG TRENER: Er du vår nye servicehelt, superselger og motivator?

Fra første stund vi åpnet dørene til Myrens Treningssenter, Nittedal var det stor etterspørsel etter personlig trening og vi trenger nå flere dyktige trenere. Vi ser etter deg som leverer topp nivå på personlig trening. Er du vår treningsmotivator med glimt i øyet og en ambassadør for Myrens sine verdier – glede, ekte og faglig?

Som personlig trener spiller du en viktig rolle i våre medlemmers treningsopplevelse. Vi ser etter deg som har evnen til å motivere til en aktiv livsstil, formidle treningsglede, og ser våre medlemmers ulike behov.

Hva vil du gjøre hos oss? Som personlig trener vil ikke arbeidsoppgavene være ukjent for deg. Du vil ha ansvar for rekruttering av PT-kunder og resalg av PT-klipp, tilby PT start og oppfølging hele veien, være tilgjengelig for spørsmål fra våre medlemmer og kontinuerlig jobbe for å spre vår visjon og våre verdier. Sammen med oss vil du levere et godt og helhetlig treningstilbud for våre medlemmer, bidra til å inspirere, engasjere og holde senteret fresht til en hver tid. Vi har trua på deg, og din arbeidshverdag vil bli preget av høy grad av autonomi hvor du selv vil bli med å forme din arbeidsdag.


Hvilken bakgrunn har du?: K
ompetanse er viktig for å kunne veilede våre medlemmer på beste måte. Vi ser derfor etter deg som har høy treningsfaglig kompetanse med godkjent PT-utdanning fra NIH, AFPT eller tilsvarende institusjoner.

Videre er dine personlige egenskaper og motivasjon noe vi setter høyt oppe!

Vi ser etter deg som som: Naturlig bygger dine relasjoner basert på en høy servicegrad, tillitsskapende, motiverende og inspirerende arbeidsstil. Personlig elsker du trening og helse, og ønsker å gjøre verden sunnere – medlem for medlem. Du vet at suksessen ligger i å være proaktiv når det kommer til å bygge nye relasjoner, du sprer ditt gode rykte og etterlever kvaliteten i det. Du skaper et godt renommè da du har fult fokus på god oppfølging og avskyr enkle standarder og «klipp-og-lim» opplegg. Gjennom individuelle og skreddersydde planer, samt tilpassede mål for hver enkelt medlem skaper du verdifulle endringer på veien til et sunnere liv. Og dette – det gjør du fordi du synes det er både givende og GØY!

 

Hvorfor skal du søke hos oss? Vi er kanskje en smule inhabile da vi elsker jobben vår og vårt konsept. Men det er vi ikke alene om, våre medlemmers tilbakemeldinger og opplevelse av oss er noe vi ser til – og HER er vi gode. Myrens er et etablert selskap med mange års erfaring og gjennomgående fornøyde medlemmer – nå skal vi spre dette ved vårt splitter nye treningssenter som åpner i februar/mars. I tillegg til vårt robuste konsept er vi stolte av vårt inkluderende miljø og åpne kultur. Hvis du blir en av oss vil du møte et stort engasjement og en gjeng som vil jobbe hardt for å skape treningsglede og god helse for Nittedals befolkning.

 

Vi ser frem til å høre fra deg! Skriv gjerne en kort tekst om hvorfor du ønsker å jobbe som PT og hvorfor Myrens appellerer til deg.

Send din CV og søknad til marianne@myrens.no

 

Om oss: 

Myrens Treningssenter åpnet dørene på Torshov i 2006 og i februar/mars åpner vi dørene på Mosenteret i Nittedal.

Myrens Nittedal blir et treningssenter på hele 1027 m2, hvor vi vil tilby blant annet gruppetrening, personlig trening, barnepass og stort studio for egentrening.

 

Vår visjon: Vi skal gi folket i Nittedal treningsglede og bedre helse

Våre verdier:

Glede: Energi smitter, så vi er bevisste på at vår energi skaper glede hos alle rundt oss.

Ekte: Vi er alltid oss selv. Hos oss er det takhøyde for alle personligheter og mangfold. Den tryggheten det skaper vil påvirke Nittedals befolkning, slik at de kommer til oss.

Faglig: Hos oss er bare det beste bra nok. Hos oss har alle den kunnskapen de behøver for å leve opp til sin tjeneste, og for å kunne videreformidle kunnskapen til befolkningen i Nittedal for å gi de treningsglede og bedre helse.

 

Del gjerne:

Flere artikler

Sommermedlemskap hos Myrens Nittedal

Har du lyst til å trene i løpet av sommeren og få et avbrekk fra andre sommeraktiviteter?

Bli med på Myrens treningsreise

Hva er vel bedre enn sol, god mat, fantastiske omgivelser og trening på tur?