Vi søker instruktører

I mars 2021 åpner vi dørene på Mosenteret og ser etter instruktører som leverer topp nivå på gruppetrening.
Er du vår treningsmotivator med glimt i øyet og en ambassadør for Myrens sine verdier – glede, ekte og faglig?

Hvilken energi og opplevelse ønsker du å sitte igjen med etter en gruppetime? Glad? Full av energi? Mestringsfølelse? Lyst til å delta igjen? Selvfølgelig alle på en gang! Dette er det vi ønsker at våre medlemmer skal oppleve når de kommer til oss og er akkurat det vi ønsker at du skal levere på. Vi ser etter deg som kan skape den uforglemmelige opplevelsen som kombinerer god trening, masse energi og mye glede.
Som gruppetreningsinstruktør spiller du en viktig rolle i våre medlemmers treningsopplevelse. Kan du motivere til en aktiv livsstil, formidle treningsglede, og ser våre medlemmers ulike behov? Ja? Da er du den vi ser etter.

Hva vil du gjøre hos oss? Som instruktør vil du være en stor motivator og skape treningsglede for våre medlemmer. Du vil ha ansvar for å skape en energisk og innholdsrik time. Dette tror vi du får til ved å sette personlig preg på dine timer og samtidig være tro til våre retningslinjer som gjør at våre medlemmer vet hva de kommer til. Videre vil du som oss kontinuerlig jobbe for å spre vår visjon og våre verdier. Vi ønsker å inspirere deg og håper du vil inspirere oss! Dine meninger, erfaringer og opplevelser underveis har stor betydning for vår videre utvikling og mot vår etterlevelse av våre verdier. Sammen med oss vil du skape et godt treningstilbud for våre medlemmer, bidra til å inspirere, engasjere og holde senteret fresht til en hver tid.

Hvilken bakgrunn har du?: Kompetanse er viktig for å kunne veilede våre medlemmer på beste måte. Vi ser derfor etter deg som har erfaring som instruktør, men ønsker også å ta en prat med deg som sitter inne med et ønske om å bli instruktør. Som Yoga og Pilates instruktør må du være sertifisert.

Videre er dine personlige egenskaper og motivasjon noe vi setter høyt oppe!
Vi ser etter deg som: sprer glede og motivasjon i hele salen. Du får med deg våre medlemmer og de sitter igjen med den gode følelsen og kommer igjen og igjen. Personlig elsker du trening og helse, og ønsker å gjøre verden sunnere – medlem for medlem. Du kommer forberedt til timen og ser hver enkelt medlem. Du kommuniserer godt, sprer glede i hele rommet, bygger relasjoner, du sprer ditt gode rykte og etterlever kvaliteten i det. Du skaper et godt renommè da du har fult fokus på kvalitet og gjennomførte gruppetimer.

Hvorfor skal du søke hos oss? Vi er kanskje en smule inhabile da vi elsker jobben vår og vårt konsept. Men det er vi ikke alene om, våre medlemmers tilbakemeldinger og opplevelse av oss er noe vi ser til – og HER er vi gode. Myrens er et etablert selskap med mange års erfaring og gjennomgående fornøyde medlemmer – nå skal vi spre dette ved vårt splitter nye treningssenter som åpner i februar/mars. I tillegg til vårt robuste konsept er vi stolte av vårt inkluderende miljø og åpne kultur. Hvis du blir en av oss vil du møte et stort engasjement og en gjeng som vil jobbe hardt for å skape treningsglede og god helse for Nittedals befolkning.

Vi ser frem til å høre fra deg! Skriv gjerne en kort tekst om hvorfor du ønsker å jobbe som gruppetreninsinstruktør og hvorfor Myrens appellerer til deg.
Send din CV og søknad til guro@myrens.no

 

 

Om oss:
Myrens Treningssenter åpnet dørene på Torshov i 2006 og i februar/mars åpner vi dørene på Mosenteret i Nittedal.

Myrens Nittedal blir et treningssenter på hele 1027 m2, hvor vi vil tilby blant annet gruppetrening, personlig trening, barnepass og stort studio for egentrening.

 

Vår visjon: Vi skal gi folket i Nittedal treningsglede og bedre helse

Våre verdier:

Glede: Energi smitter, så vi er bevisste på at vår energi skaper glede hos alle rundt oss.

Ekte: Vi er alltid oss selv. Hos oss er det takhøyde for alle personligheter og mangfold. Den tryggheten det skaper vil påvirke Nittedals befolkning, slik at de kommer til oss.

Faglig: Hos oss er bare det beste bra nok. Hos oss har alle den kunnskapen de behøver for å leve opp til sin tjeneste, og for å kunne videreformidle kunnskapen til befolkningen i Nittedal for å gi de treningsglede og bedre helse.

 

 

 

Del gjerne:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Flere artikler