Vi søker resepsjonister

Vi søker resepsjonister

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Snart åpner vi et nytt og fresht Myrens Treningssenter i Nittedal- vil du være med på laget?

Vi er skikkelig gira og kan ikke vente med å samle det nye teamet!

Myrens ønsker å gi medlemmene den beste opplevelsen og vil alltid strebe etter å møte deres ønsker og behov. Vårt unike konsept og engasjement skal spres og deles ­– og vi søker nå deltidsresepsjonister som vil bli med på denne spennende og givende reisen.
Det å være motivert og ikke minst ha det gøy på jobb er en forutsetning for å lykkes. Vi ser etter deg som er genuint interessert i mennesker, liker å jobbe i team, elsker å gi god service og trigges av salg. Videre er det ingen tvil om at din smittsomme og positive væremåte er et kjennetegn ved deg – du har glimt i øyet og går «all inn» for å bidra til et godt arbeidsmiljø og en fantastisk kundereise. Kjenner du deg igjen i det? Ja? Da er du den vi ser etter!

Sammen skal vi gi folket i Nittedal treningsglede og god helse.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Ansvarlig for resepsjonsområdet med et sterkt fokus på et ryddig, samt inspirerende senter
  • Ta hånd om kundehenvendelser fra våre medlemmer og fremtidige medlemmer
  • Salg av medlemskap, produkter og diverse forfriskninger som tilbys
  • Administrative oppgaver tilknyttet stillingen og bistå innen andre områder ved behov

 

Hvem er du?

Jo, vi søker deg som er imøtekommende og serviceminded – medlemmene våre betyr alt, og de ønsker vi å ivareta på beste måte. Stillingen inkluderer administrative oppgaver og krever at man jobber strukturert. Du prioritert godt og er en bidragsyter for å bygge et inkluderende miljø. Samarbeid, hjelpsomhet og initiativ skaper god dynamikk – og der er du helt rå! Du har en positiv innstilling og er ikke redd for å ta fatt på nye arbeidsoppgaver.
I tillegg deler du vår lidenskap og interesse for trening og god helse!

 

Kvalifikasjoner:

Det er selvfølgelig et pluss om du har erfaring fra lignende servicearbeid, men for oss vil dine personlige egenskaper og motivasjon være det aller viktigste. For å lykkes i stillingen, og ikke minst trives, ser vi etter deg som er en naturlig selger, kommuniserer godt, har god systemforståelse og er over 18 år.

 

Og hva kan VI tilby deg?

Du vil inngå i et velkjent og høyt elsket treningskonsept. Og i et miljø med takhøyde for alle personlighetstyper og mangfold. Vi er opptatt av å skape treningsglede og bedre helse, noe som gjenspeiles i våre aktiviteter og ligger naturlig hos våre ansatte.

 

Til info åpner vi vårt nye treningssenter i februar/mars og vi har som mål å fylle alle roller i god tid før kick-off!

Arbeidstiden vil variere noe etter sesong og åpningstider, det vil normalt være mulighet for å jobbe morgen 05.30 – 9.00, ettermiddag/kveld + helg. Stillingen kan kombineres med jobb i barnepassen og er fra 25% – 80% stillling.

 

– vi gleder oss!

 

Er du den vi søker etter? Vi ser fram til å høre fra deg!

CV og søknad kan sendes til guro@myrens.no

 

Om oss:

Myrens Treningssenter åpnet dørene på Torshov i 2006 og i februar/mars åpner vi dørene på Mosenteret i Nittedal.

Myrens Nittedal blir et treningssenter på hele 1027 m2, hvor vi vil tilby blant annet gruppetrening, personlig trening, ernæringsrådgivning, barnepass og stort studio for egentrening.

Vår visjon:

Vi skal gi folket i Nittedal treningsglede og bedre helse

 

Våre verdier:

Glede: Energi smitter, så vi er bevisste på at vår energi skaper glede hos alle rundt oss.

Ekte: Vi er alltid oss selv. Hos oss er det takhøyde for alle personligheter og mangfold. Den tryggheten det skaper vil påvirke Nittedals befolkning, slik at de kommer til oss.

Faglig: Hos oss er bare det beste bra nok. Hos oss har alle den kunnskapen de behøver for å leve opp til sin tjeneste, og for å kunne videreformidle kunnskapen til befolkningen i Nittedal for å gi de treningsglede og bedre helse.

 

Flere artikler

Vi søker personlig trenere

PERSONLIG TRENER: Er du vår nye servicehelt, superselger og motivator? I februar 2021 åpner vi dørene på MOsenteret og ser …

Les mer
Vi søker resepsjonister

Vi søker resepsjonister

Snart åpner vi et nytt og fresht Myrens Treningssenter i Nittedal- vil du være med på laget? Vi er skikkelig …

Les mer

Vi søker instruktører

I februar 2021 åpner vi dørene på Mosenteret og ser etter instruktører som leverer topp nivå på gruppetrening. Er du …

Les mer