Mosenteret får treningssenter

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Myrens Treningssenter har tegnet kontrakt med Aberdeen, eier av Mosenteret. Det kommer et stort treningssenter på 1.050 kvadratmeter.

– En drøm er endelig gått i oppfyllelse. Nå er det offentlig at det blir treningssenter i Nittedal, sier Marianne Johnsgaard Holmsen i Myrens Treningssenter, som allerede driver stort treningssenter på Torshov i Oslo. Hun er 37 år, bor på Slattum – og blir daglig leder for det nye senteret i Nittedal.

Treningssenteret vil være på plass når nye Mosenteret skal stå klart, etter planen på høsten 2020.

– Vi skulle gjerne ha startet i går, men må nok vente, sier Holmsen. Hun forteller at det blir et fullsortiments treningssenter med gruppetimer i sal.

Bar på drømmen i mange år

– Her blir det 1.050 kvadratmeter med treningsglede. Det blir stor frivektsområde, gruppetrening, personlig trening, behandling, ernæringsrådgivning, barnepass og mye mer, sier Holmsen.

Per nå jobber Holmsen på MyrensTreningssenter filial på Torshov, der hun hadde 10-årsjubileum i oktober. Hun jobber der som salg og markedsansvarlig, samt personlig trener.

Drømmen om å starte treningssenter i Nittedal har Holmsen gått og båret på helt siden 2010. På det tidspunktet var hun i permisjon, og syntes det var litt langt å dra til Oslo for å trene.

– Jeg spurte daglig leder på vårt senter på Torshov om hun ville være med på å starte et senter i Nittedal. Etter å ha undersøkt saken og markedspotensialet, svarte hun ja til det. Men så var det ikke lett å finne egnede lokaler i Nittedal. Da jeg hørte at Mosenteret skulle bygges ut, tok jeg kontakt med eier Aberdeen. Nå har vi endelig signert kontrakt, smiler hun.

God tid til planlegging

Hun sier ventetiden kommer til å gå greit – hun trives godt i jobben sin på Torshov.

– Og nå får jeg god tid til å planlegge det nye senteret i Nittedal. Det blir hele tre treningssaler og vi har mange spennende planer. Det blir løperom, spinning-rom og en sal til gruppetimer – et stort senter med romslige garderober og barnepass, sier hun.

– Så bra at det blir Myrens på Mo. Senteret på Torshov er kjempebra, kommenterer en nittedøl på sosiale medier.

Et slikt fullsortiments treningssenter har ikke Nittedal hatt siden Sats drev på Mosenteret på slutten av 90-tallet.

– Vi kommer til å drive på samme sted, i andre etasje i nåværende senterbygg, men i større lokaler, sier Holmsen. 

 

Lokalavisen Varingen

Flere artikler

Covid 19 og åpning

Hei alle medlemmer Her oppdaterer vi informasjon om vår situasjon vedrørende Covid 19 og treningssenteret. Myrens  vil følge alle retningslinjer …

Les mer

Timeplan gruppetrening

VÅRENS TIMEPLAN Timeplanen for våren 2021 er klar og vi gleder oss over denne varierte timeplanen med mange dyktige instruktører. …

Les mer

Vi søker instruktører

I mars 2021 åpner vi dørene på Mosenteret og ser etter instruktører som leverer topp nivå på gruppetrening. Er du …

Les mer