Trening virker, uansett alder.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Bli med på våre Godt-voksen timer!

Regelmessig fysisk aktivitet er bra for helsa. Det gjelder hele befolkningen. Trening påvirker både vår fysiske og psykiske helse. Vi er skapt for et liv i bevegelse.

Når det kommer til de godt voksne blant oss er det fantastisk å se at stadig flere benytter seg av treningssenter. Kun få tiår tilbake forbandt vi kanskje det å bli eldre med å roe litt ned. Selv om de eldste ofte er de beste på å løse kryssord og de vi rådfører oss med når det kommer til kunstnerisk virksomhet i hobbyrommet, så vil de mer. Noen har barnebarn de vil leke med. Andre har reiser de har drømt om lenge. Vi hører om oppussingsprosjekter, hagearbeid, golf og fjellturer. Uansett hvilke lidenskaper som skal realiseres, er god helse viktig. Livet oppleves gjennom kroppen.

 

Armer og bein som funker og en smertefri rygg gjør livet godt.


Dette har de  skjønt. «Uten helsa har’n ingenting.» Hørt den før? Disse ordene kommer fra dem som har levd lenge nok til å ha lært at god helse ikke bør tas for gitt. God helse er nemlig ingen selvfølge.

Sterke muskler forblir sterke hvis de brukes. Gode ledd opprettholdes gjennom bevegelse. Balanse for å kunne gå støtt og forebygge fall oppnås ikke under sosial samvær på Baker Hansen. Det er ingenting galt med Baker Hansen og sosialt samvær er viktig. Budskapet er imidlertid at fysiske evner som ikke blir brukt forsvinner.

Det er en brutal sannhet, men også viktig informasjon.

Tenk på styrke, stabilitet og mobilitet som en flette. Se for deg en tykk, robust flette. Den fletta gjør du tykk ved å sette av tid til trening. Og trening virker, uansett alder. Det er aldri for sent!

Allerede etter påske begynner vi med Godt voksen-time hvor vi trener blant annet styrke, balanse og mobilitet for å ivareta og bedre helsen.
Ønsker du mer info om disse timene kan du sende en mail til guro@myrens.no

Flere artikler

Covid 19 og åpning

Hei alle medlemmer Her oppdaterer vi informasjon om vår situasjon vedrørende Covid 19 og treningssenteret. Myrens  vil følge alle retningslinjer …

Les mer

Timeplan gruppetrening

VÅRENS TIMEPLAN Timeplanen for våren 2021 er klar og vi gleder oss over denne varierte timeplanen med mange dyktige instruktører. …

Les mer

Vi søker instruktører

I mars 2021 åpner vi dørene på Mosenteret og ser etter instruktører som leverer topp nivå på gruppetrening. Er du …

Les mer