Trening virker, uansett alder

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Bli med på våre Godt-voksen timer!

Regelmessig fysisk aktivitet er bra for helsa. Det gjelder hele befolkningen. Trening påvirker både vår fysiske og psykiske helse. Vi er skapt for et liv i bevegelse.

Når det kommer til de godt voksne blant oss er det fantastisk å se at stadig flere benytter seg av treningssenter. Kun få tiår tilbake forbandt vi kanskje det å bli eldre med å roe litt ned. Selv om de eldste ofte er de beste på å løse kryssord og de vi rådfører oss med når det kommer til kunstnerisk virksomhet i hobbyrommet, så vil de mer. Noen har barnebarn de vil leke med. Andre har reiser de har drømt om lenge. Vi hører om oppussingsprosjekter, hagearbeid, golf og fjellturer. Uansett hvilke lidenskaper som skal realiseres, er god helse viktig. Livet oppleves gjennom kroppen.

 

Armer og bein som funker og en smertefri rygg gjør livet godt.


Dette har de  skjønt. «Uten helsa har’n ingenting.» Hørt den før? Disse ordene kommer fra dem som har levd lenge nok til å ha lært at god helse ikke bør tas for gitt. God helse er nemlig ingen selvfølge.

På Myrens brenner vi for god helse og treningsglede. Godt over 100 stykker på 65+ har allerede begynt å trene hos oss. Vi har både medlemskap og tilrettelangt gruppetime for deg.

Vi er her for å hjelpe deg, kom gjerne innom for en omvisning og prat

Flere artikler

Vi har drop in og klippekort

Ønsker du å prøve senteret en gang eller kjøpe klippekort? Alle som trener hos oss må forhåndsbooke tid, du må …

Les mer

Inngang søndager og helligdager

På søndager og helligdager må alle medlemmer benytte vår app (Myrens Nittedal) for å komme seg inn på Mosenteret. Vi …

Les mer

Covid 19 og åpning

Hei alle medlemmer Her oppdaterer vi informasjon om vår situasjon vedrørende Covid 19 og treningssenteret. Myrens  vil følge alle retningslinjer …

Les mer